Καλως ήρθατε στο Cycle!

Το σπίτι του ποδηλάτου, και όχι μόνο

To Cycle άνοιξε στην αρχή του 2013, στην Θεσσαλονίκη. Έδρα μας και κύριος χώρος δραστηριοποίησής μας είναι το κατάστημα συνολικού εμβαδού 300τμ επι της οδού Μ. Μπότσαρη 1, στην νέα παραλία της Θεσσαλονίκης.
 
Η αγάπη μας για το ποδήλατο, μας παρακινει να το προωθήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο. Για τον λόγο αυτό συνεργαζόμαστε με εταιρίες που έχουν προϊστορία για πάνω απο 100 χρόνια σε ποδήλατα, αξεσουάρ και είδη ένδυσης. Διαθέτουμε ποδήλατα και αξεσουάρ για κάθε ποδηλάτη, από τον αρχάριο μέχρι τον πιο έμπειρο. Για την πόλη, για το βουνό, για αγώνες και για αντρες, γυναικες ή παιδιά.
 
Είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε είτε σε πώληση ποδηλάτων ή ποδηλατικών ειδών, είτε σε ενοικίαση, είτε στο service του καταστήματος.
 
Υπεύθυνος του καταστήματος είναι ο κος Μαλούσης Στέλιος, καθηγητής φυσικής αγωγής, πρωταθλητής ποδηλασίας, και προπονητής ποδηλατικής ομάδας με 30 χρόνια εμπειρία στο άθλημα.

Γιατί να μας προτιμήσεις;

Στο Cycle θα σε εξυπηρετήσουμε άμεσα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, από το service μέχρι την αγορά νέου ποδηλάτου ή την ενοικίαση.

Διαθέτουμε πολλές κατηγορίες προϊόντων, από ποδήλατα για παιδιά & μεγάλους, ποδήλατα εξοπλισμό για αθλητές, ανταλλακτικά και πολλά αξεσουάρ. Επικοινώνησε μαζί μας εάν δεν βρίσκεις στον κατάλογο αυτό που αναζητάς.

Υπηρεσίες

Αγορά ποδηλάτου

Service

Ενοικίαση ποδηλάτου

Εξοπλισμός

a
cycle change language cycle change language
X
Καλάθι αγορών Κλείσιμο