Τρόποι Αποστολής

Η αποστολή θα γίνεται εντός Ελλάδος με μεταφορική εταιρεία.

Το κόστος για μεταφορές εντός Ελλάδας είναι δωρεάν για αγορές άνο των 300€.

Για αγορές κάτω των 300 € τα μεταφορικά θα επιβαρύνουν τον παραλήπτη.

Με οποιοδήποτε τρόπο επιλέξετε να πληρώσετε (αντικαταβολή, μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό) η χρέωση της αποστολής θα αναγράφεται στην τελική φόρμα της παραγγελίας σας.

Το cycle-skg.gr γνωρίζοντας ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό για τους πελάτες του να παραλαμβάνουν τις παραγγελίες τους στα χρονικά πλαίσια που τις περιμένουν, προσπαθεί να διασφαλίζει την καλύτερη από πλευράς ποιότητας και χρόνου μεταφορά μέσω της ΕΛΤΑ.

Η παράδοση των προϊόντων εντός Αττικής και σε όλες τις μεγάλες πόλεις θα γίνεται από 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες από την επόμενη μέρα της παραγγελίας σας. Σε 5 με 7 εργάσιμες ημέρες για τις δυσπρόσιτες περιοχές.

Όταν το εμπόρευμα φύγει από τις αποθήκες του cycle-skg.gr, σας αποστέλλεται e-mail με το οποίο θα ενημερώνεστε ότι η παραγγελία σας είναι καθοδόν.

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, αν είστε εργαζόμενος/η και δεν έχετε κάποιον να παραλάβει το προϊόν στο σπίτι σας, σας συστήνουμε να δηλώσετε τη διεύθυνση εργασίας σας ως τόπο παραλαβής του προϊόντος, καθώς τα εμπορεύματα μπορούν να παραδοθούν από τις 09:00 μέχρι τις 18:00, ώρες που πιθανότατα θα απουσιάζετε.

Σε περίπτωση καθυστέρησης της παράδοσης λόγω ανωτέρας βίας (καιρικών συνθηκών, απεργιών κτλ), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να μας επιβεβαιώσετε αν επιθυμείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.