4o CYCLE MTB -TRAIL RACE 2017

Τo Ποδηλατικό Τμήμα του ΠΑΟΚ σε συνεργασία με το κατάστημα ποδηλάτων CYCLE ξεκιναει την σεζόν για το 2017 στις 12-2-2017 με αγώνες ορεινής ποδηλασίας ΜΤΒ, Ορεινού τρεξίματος και αγώνες ΔΙΑΘΛΟΥ Στόχος της διοργάνωσης είναι να δώσει την δυνατότητα σε δρομείς και ποδηλάτες να αγωνιστούν και να χαρούν τη συμμετοχή, να έλθουν σε επαφή με τη φύση και τις όμορφες διαδρομές της περιοχής και να δοκιμάσουν τις αντοχές και τις δυνάμεις τους, σε ένα ασφαλές και οργανωμένο περιβάλλον.

CYCLE Trail Run 10K & TRAIL 4RUN 4K ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Ο αγώνας CYCLE Trail Run 10K, θα ξεκινήσει στις 12.30 το πρωί από την γέφυρα της Περραιβού στην Άνω Τούμπα, μόλις μερικά λεπτά από το πιο απομακρυσμένο σημείο της πόλης και με εύκολη πρόσβαση σε όλους. Η διαδρομή είναι κυκλική, μήκους 10χλμ και 530μ. θετικής υψομετρικής περίπου.


Επίσης για πρώτη φορά φέτος θα υπάρξει και αγώνας μήκους 4 χιλιόμετρων, το Trail 4Run.
Οι 2 διαδρομές κινούνται σε μονοπάτια, στο μεγαλύτερο μέρος τους τα οποία για όσους δεν τα γνωρίζουν είμαστε σίγουροι ότι θα σας εντυπωσιάσουν!!! Η μετρία τεχνική δυσκολία των μονοπατιών και οι ήπιες υψομετρικές κλίσεις τους, καθιστούν τις διαδρομές ιδανικές για τους νέους στο χώρο των αγώνων βουνού. Η περιοχή που πραγματοποιείται ο αγώνας είναι κοντά σε χώρους αναψυχής και ενδείκνυται για απόδραση με όλη την οικογένεια !!! Οι συνοδοί μπορείτε να περπατήσετε μέσα στις διαδρομές ώστε να χειροκροτήσετε την προσπάθεια των αθλητών. Οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν μια εξαιρετική διαδρομή μέσα στα πεύκα και πανοραμικές εικόνες του Θερμαϊκού κόλπου. Η μικρή διαδρομή είναι ιδανική και για περιπατητές που θα ήθελαν να κινηθούν με ασφάλεια σε μια σηματοδοτημένη περιοχή off road μια και το όριο τερματισμού είναι αρκετά ελαστικό (2ώρες και 20 λεπτά).

 

Δικαίωμα συμμετοχής:
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν κλείσει το 18ο έτος τις ηλικίας τους. Για αθλητές μικρότερης ηλικίας μπορούν να αγωνιστούν με υπεύθυνη δήλωση του γονέα και πάντα με γνώμονα την ασφάλεια του παιδιού τους (συνοδεία) όπου χρειάζεται.

 

Σταθμοί τροφοδοσίας:
Στο CYCLE TRAIL RUN 10K θα υπάρχουν 2 σταθμοί τροφοδοσίας, στο 3οχλμ με νερά και στο 6οχλμ (ΚΡΑΝΟΣ) με νερό, ηλεκτρολύτες, πορτοκάλια, αποξηραμένα φρούτα και αναψυκτικά.
Στο TRAIL 4RUN 4K θα υπάρχει ένας σταθμός με νερό και ηλεκτρολύτες στο 2ο χλμ περίπου.

 

Σήμανση αγώνα:
Η σήμανση των διαδρομών θα γίνει με κορδέλα έργου και ταμπέλες με δείκτη κατεύθυνσης , όπως και όπου χρειάζεται κάποια σημάδια στο έδαφος με χρώμα που θα ανακοινωθεί εγκαίρως. Σε αρκετά σημεία τις διαδρομής θα υπάρχουν και εθελοντές που θα δείχνουν την σωστή κατεύθυνση όπως και διασώστες που θα φροντίσουν για την ασφάλεια των αγωνιζομένων.

 

Όρια και κλείσιμο αγώνων:
Το χρονόμετρο θα σταματήσει να μετράει στις 15:00 από την ώρα εκκίνησης, και για τους δύο αγώνες.

 

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ CYCLE TRAIL RUN 10K:

 • ΟΙ 3 ΠΡΩΤΟΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ
 • ΟΙ 3 ΠΡΩΤΕΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
 • 0Ι 3 ΠΡΩΤΟΙ 40 ++
 • ΟΙ 3 ΠΡΩΤΕΣ 40 ++
 • ΟΙ 3 ΠΡΩΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ (Τρεις καλύτεροι χρόνοι σε ομάδες 6 ατόμων τουλάχιστον )

 

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ TRAIL 4RUN 4K:

 • ΟΙ 3 ΠΡΩΤΟΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ & 
 • ΟΙ 3 ΠΡΩΤΕΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
 • Η 1η ομάδα (Τρεις καλύτεροι χρόνοι σε ομάδες 6 ατόμων τουλάχιστον)

 

Κόστος Συμμετοχής
Το κόστος συμμετοχής είναι 10€ και περιλαμβάνει ηλεκτρονική χρονομέτρηση ,μετάλλιο τερματισμού, αναμνηστικό Δίπλωμα και τροφοδοσία-υδροδοσία.

 

Για τις  ομάδες των 6 ατόμων και άνω, το κόστος θα είναι 8 € για την συμμετοχή στον αγώνα των 10χλμ και 6€  για τον αγώνα των 4χλμ. Οι δηλώσεις συμμετοχής & η πληρωμή στα ομαδικά θα γίνει από των αρχηγό ομάδας .

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Για το CYCLE Trail Run 10Κ και για το Trail 4Run 4Κ, οι αθλητές πρέπει να δηλώσουν στο racesystem.gr

 • Ονοματεπώνυμο
 • Ημερομηνία γέννησης
 • e-mail 
 • Τηλέφωνο Επικοινωνίας 
 • Τράπεζα κατάθεσης

Καθώς και στο κατάστημα CYCLE | Μ. Μπότσαρη 1, Θεσσαλονίκη | Τηλ. 2311283556

 

Το αντίτιμο της συμμετοχής καταβάλλεται στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό ή και στο κατάστημα CYCLE

ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR020171869000 6869124902531

Παρακαλούμε όσοι πληρώνετε στην τράπεζα να μη ξεχνάτε να γράφετε το ονοματεπώνυμο σας στο αποδεικτικό κατάθεσης ώστε να μπορεί να γίνει η αντιστοιχία με τη δήλωση συμμετοχής.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ:
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ CYCLE Trail Run 10Κ στο Trail 4Run 4K ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10-2-2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 14.00 και οι δηλώσεις συμμετοχής & η πληρωμή στα ομαδικά θα γίνει από των αρχηγό ομάδας o οποίος δεν είναι υποχρεωτικό να αγωνίζεται . Η δήλωση μπορεί να σταλεί και με e mail στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. στο κατάστημα CYCLE | Μ. Μπότσαρη 1, Θεσσαλονίκη | Τηλ. 2311283556

 

ΠΡΟΣΟΧΗ:
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ CYCLE Trail Run 10Κ στο Trail 4Run 4K ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10-2-2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 14.00 και οι δηλώσεις συμμετοχής & η πληρωμή στα ομαδικά θα γίνει από των αρχηγό ομάδας o οποίος δεν είναι υποχρεωτικό να αγωνίζεται . Η δήλωση μπορεί να σταλεί και με e mail στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. στο κατάστημα CYCLE | Μ. Μπότσαρη 1, Θεσσαλονίκη | Τηλ. 2311283556.

 

CYCLE MTB

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Ο αγώνας CYCLE MTB θα ξεκινήσει στις 10.30 από την γέφυρα της Περραιβού στην Άνω Τούμπα, μόλις μερικά λεπτά από το πιο απομακρυσμένο σημείο της πόλης και με εύκολη πρόσβαση σε όλους για την κατηγορία ΟΡΕΝ(3 ΣΤΡΟΦΕΣ –Π’’ΠΑΙΔΩΝ 1) σε μια κυκλική διαδρομή 8200μ. και την κατηγορία ΜΙΝΙ σε μια κυκλική διαδρομή 2000μ που θα ξεκινήσει με το τέλος του αγώνα ΟΡΕΝ στις 12.30 .

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Στο CYCLE ΜΤΒ οι αθλητές στην κατηγορία ΟΡΕΝ πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο racesystem.gr , με Ονοματεπώνυμο, Ημερομηνία γέννησης, e-mail και τηλ. Επικοινωνίας και Τράπεζα κατάθεσης
Καθώς και στο κατάστημα CYCLE | Μ. Μπότσαρη 1, Θεσσαλονίκη | Τηλ. 2311283556.

 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ και περιλαμβάνει ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό Δίπλωμα και τροφοδοσία-υδροδοσία

Το αντίτιμο της συμμετοχής καταβάλλεται στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR020171869000 6869124902531

Παρακαλούμε όσοι πληρώνετε στην τράπεζα να μη ξεχνάτε να γράφετε το ονοματεπώνυμο σας στο αποδεικτικό κατάθεσης ώστε να μπορεί να γίνει η αντιστοιχία με τη δήλωση συμμετοχής.ΠΡΟΣΟΧΗ:
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ CYCLE ΜΤΒ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10-2-2017.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Π’ΠΑΙΔΩΝ & ΜΙΝΙ: ΣΤΟ EMAIL Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι την Παρασκευή Ώρα 14.00ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ:

Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για την Ορεινή Ποδηλασία.ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ:

Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίηση της.ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:
Σε όλες τις κατηγορίες στον 1ο νικητή απονέμεται κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα στον 2ο νικητή ασημένιο μετάλλιο, δίπλωμα και στον 3ο χάλκινο μετάλλιο
OPEN.

 • 18+++ 
 • 30+++ 
 • 40+++ 
 • 50+++ 
 • ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 18 ΕΤΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΡΕΝ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΘΛΟ

ΟΣΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 2 ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ 15€ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ 2 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΓΩΝΑ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ 12.30

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • ΜΑΛΟΥΣΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ 6936940001
 • ΚΟΥΡΚΟΥΡΙΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 6936093532
 • ΗΛΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 6976852913
 • KAΤΑΣΤΗΜΑ CYCLE 2311283556