2ο CYCLE ELIMINATOR 2015

ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ CYCLE ΔΙΩΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ 2ο CYCLE SPRINT ELIMINATOR ΣΤΙΣ 4-4-2015 ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΩΡΑ 16.00

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΤΒ

O ΠΑΟΚ σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, διοργανώνει διασυλλογικό Αγώνα ΜΤΒ XC ELIMINATOR ο οποίος είναι ενταγμένος στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ για το 2015 για τις κατηγορίες Παίδων – Παμπαίδων - Μίνι Μικρά - Μίνι Μεγάλα. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 4 Απριλίου 2015, ημέρα ΣΑΒΒΑΤΟ και ώρα 16:00μμ.

ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης Στο ύψος του Ιστιοπλοϊκού ομίλου φίλων θαλάσσης Θεσσαλονίκης

ΔΙΑΔΡΟΜΗ:ΚΥΚΛΙΚΗ 800Μ

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 16:00 Η εκκίνηση των αγώνων θα γίνει με την κατηγορία μίνι και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι Παμπαίδες- Παίδες . Με το τέλος κάθε κατηγορίας θα ξεκινάνε οι επόμενες. Όλοι οι αθλητές θα διαγωνισθούν αρχικά σε αγώνα ατομικής χρονομέτρησης και οι 32 καλύτεροι αθλητές θα συνεχίσουν στην φάση των 32 στην οποία θα διαγωνισθούν σε 4 τετράδες. Από κάθε τετράδα προκρίνονται σε κάθε φάση οι δύο καλύτεροι αθλητές έως ότου φθάσουν στον τελικό.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές – ποδηλάτες που ανήκουν στην Ε.Ο.Π. Ο διοργανωτής δεν έχει καμιά ευθύνη για τυχόν φθορά αθλητικού υλικού ή ατυχήματος.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Όσοι Σύλλογοι θέλουν να συμμετέχουν να δηλώσουν συμμετοχή στο FAX 2310952191 μέχρι την Πέμπτη 2 Απριλίου 2015.Καμία δήλωση συμμετοχής δεν θα γίνει δεκτή μετά την ανωτέρω ημερομηνία. Οι ποδηλάτες είναι υποχρεωμένοι να:

1. παρευρίσκονται στην αφετηρία των αγώνων 60΄ λεπτά προ της εκκίνησης.

2. υπογράφουν στον κατάλογο των ποδηλατιστών κατά την κλήση του αφέτη 60 λεπτά το αργότερο πριν την έναρξη κάθε αγώνα.

3. φέρουν κατά τη διάρκεια του αγώνα προστατευτική κάσκα.

4. συμπεριφέρονται στον αγώνα προς τους άλλους ποδηλάτες, την αγωνόδικο επιτροπή και τους συνοδούς σύμφωνα με το αθλητικό πνεύμα.

5. φέρουν υποχρεωτικά αριθμούς αναγνώρισης, που θα τους δοθούν από τον οργανωτή. Οι διαστάσεις και η παρουσίαση του αριθμού δεν δέχονται μεταβολές.

6. οι τρεις (6) πρώτοι ποδηλάτες είναι υποχρεωμένοι να παρουσιαστούν στο βάθρο για την ανάδειξη των νικητών.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π..

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίηση της. Σε περίπτωση μη συμπληρώσεως μιας κατηγορίας θα γίνει σύμπτυξη με άλλη κατηγορία σύμφωνα με τους κανονισμούς Ε.Ο.Π.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Στον 1ο νικητή απονέμεται κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα, στον 2ο νικητή ασημένιο μετάλλιο, και δίπλωμα, στον 3ο χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα. Στον 4ο, 5ο και 6ο αθλητή δίπλωμα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Μαλούσης Στέλιος: 6936940001, Ηλιάδης Αλέξανδρος 6976852913